Ретроспекция

Благодаря ви, че сте с Неуютен блог и във Facebook:

Благодаря ви, че не ме следите, а ме следвате:

Благодаря ви, че сте моето отбрано общество:

24.03.2015 г.

Как поддръжниците на #КОЙ четат Неуютен блог



Така стана, че от вчера публикацията от блога ми "За Цацаров без ентусиазъм" живее втори живот. Та забелязах, че покрай останалите споделяния, тя е линкната в група за съживяването на КТБ и дори - тук вече съвсем се шокирах - на страница за подкрепа на Цветан Василев.

Ама чакайте, моля ви. Постът ми за Цацаров е отпреди две години. Писан е няколко седмици преди Пеевски да бъде предложен за шеф на ДАНС и да гръмне големият скандал #КОЙ. Продължавам изцяло да стоя зад написаното. Но ако имам резерви към главния прокурор Сотир Цацаров, това не означава, че подкрепям лицето Цветан Василев и/или искам КТБ да бъде съживена! Участвах в протестите против 
#КОЙ и, ако се налага, пак ще участвам. 

Разбира се, хората са свободни да използват думите ми и извън контекста им. Но отказвам да ми приписват контексти, които съм нямала предвид.


Да, всеки е невинен до доказване на противното. Включително и Цветан Василев. Но това не го прави със сигурност невинен. Отговорността подлежи на доказване.


Creative Commons License Правила и съвети за препечатване от Неуютния блог


1 коментар :

  1. Здрасти, нещо ми изчезна линкът ти от блога, намерих го, открих тук твое съобщение на политически теми, и ти пиша по повод на следното. Открих - за себе си ли, аз ли не съм наред, другите ли не са наред, не знам - една политическа измама, с факти, които не съм подозирал. И те са, че през 2001 г. кандидатпрезидентската двойка Стоянов-Куцкова е използвала пари на изключително изявен комунист и агент/доносник на ДС - 30 000 лева суха пара, плюс кола на разположение. Това е абсолютен позор! Другото засега са предположения, но с висока степен на вероятност, според мен, и то е, че лицето Куцкова е било член на БКП и дори партиен секретар в Софийския райнен съд. Има твърдения за това в Нета. Написах маса съобщения с въпроси, включително в двата си блога и във Фейсбук страницата си, но засега няма потвърждение или опровержение. Понеже ти винаги си била политически ангажирана и активна (а и тук го пише), се обръщам към теб да ми кажеш мнението си по въпроса. Аз никога досега не съм знаел, че Стоянов-Куцкова са използвали пари на комунист и доносник на ДС. Ако го бях знаел, естествено, че никога нямаше да гласувам за тях. А гласувах. Това е отвратителна ПОЛИТИЧЕСКА ИЗМАМА - да използваш без всякакъв срам пари на доносник на ДС. А ако се окаже, че Куцкова е била член на БКП, и особено партиен член, това от ПОЛИТИЧЕСКАТА ИЗМАМА лично за мен ще стане ГРАНДИОЗНА. А дали е била или не, е обстоятелство, което не може да се прикрие.

    ОтговорИзтриване