Ретроспекция

Благодаря ви, че сте с Неуютен блог и във Facebook:

Благодаря ви, че не ме следите, а ме следвате:

Благодаря ви, че сте моето отбрано общество:

12.06.2012 г.

**it happens...


Тези дни съм доста преуморена и не ми остават сили за блога. Тази вечер се напънах и написах доста дълъг пост, може би едно 4-5 страници, за филма "Perfect Sense". Цяла вечер го писах, използвайки онлайн интерфейса на Blogger за целта. Накрая какво кликнах, не знам, страницата се презареди и загубих почти цялата публикация. Не успях да я възстановя.

Брей, ама наистина се разстроих. Не само защото загубих текст, който намирах за що-годе свестен, а защото ми се иска да намирам повече сили за блога, а ги нямам. Отивам да се къпя и да спя.

И не, нямам нужда от съвет как да запазвам информацията... някоя мила дума обаче ще ми дойде добре. А от мен имате чесън против блогови уроки и вентилаторче-дъгичка.

Е, утре ще е нов ден...


Creative Commons License Правила и съвети за препечатване от Неуютния блог


9 коментара :

  1. блага дума - следващата версия ще е още по-добра от написаната и загубена. Радвам се, че съм успял да провокирам изписването на 4-5 страници текст :-)

    ОтговорИзтриване
  2. И мълчанието ти е значимо. Утре е хубав ден :)

    ОтговорИзтриване
  3. Мечочкам! В неделя вечерта изхвърлих 9 страници дипломна работа на боклука, защото се оказа, че 10 % от данните ми са невалидни. Ама сега е по-хубаво и данните най-накрая имат смисъл!
    Новият ти текст ще е по-хубав!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви, Димитър Цонев (Dimitar Tsonev) , Albena Todorova  и Kristian ! Като събера сили, пак ще го напиша, ама пуста умора и недоспиване...

    ОтговорИзтриване
  5. Тези дни разчиствам вкъщи и сега в антрето стои един кашон с фишове, които трябваше да представляват материал за дисертацията ми. После темата придоби друг вид и пряк резултат от тригодишния ми труд на практика нямаше. Но така човек трупа опит и следващия път, когато се заеме с нещо, работи по-целенасочено и по-ефикасно, мислейки за това, което трябва да се получи в крайна сметка.

    ОтговорИзтриване
  6. Случват се такива... изгубени неща :), и на мен ми става криво, благодаря за филма и... успех!:)

    ОтговорИзтриване
  7. Мерси, @Павлина . Сетих се за един приятел и неговата дисертация - първо я беше написал и му гръмна харддискът, та тя се загуби, след десетина години пак я написа, но го мотаха няколко години, та данните станаха неактуални... накрая не е ясно дали ще защити. Пък аз съм седнала да се тръшкам за няколко страници :-).

    Благодаря, Preslava Kirova !

    ОтговорИзтриване
  8. Съмнявам се да ползваш Opera, но ако случайно да -- може да пробваш това: https://addons.opera.com/bg/extensions/details/textarea-backup-localstorage/ -- записва автоматично съдържанието на текстови полета. Аз лично не съм го пробвал и не знам доколко добре работи.

    Всъщност който и да е браузърът ти, възможно е да има подобно разширение за него :)

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря ти, ще погледна :-). И не, не ползвам Opera.

    ОтговорИзтриване