Ретроспекция

Благодаря ви, че сте с Неуютен блог и във Facebook:

Благодаря ви, че не ме следите, а ме следвате:

Благодаря ви, че сте моето отбрано общество:

23.12.2008 г.

Блог на деня в "Свежо" - благодаря ти, dzver!




Днес блогът ми е избран за "блог на деня" в "Свежо" по предложение на dzver (не знам дали автоматично чрез topbloglog, или не). Аз самата нямам регистрация в "Свежо", не ми се занимава с това да гласувам за блогове и да се старая да гласуват за моя. Но не мога да отрека, че номинацията и изборът бяха приятна изненада :-). Още повече, че като представителен постинг за блога ми фигурира "... и истината ще ви направи свободни".

Благодаря на Веско и на останалите, които са гласували за блога ми, нямам достатъчно свежа снимка (на лимонче например), с която да ви благодаря, затова приемете тази черешка, тя също е свежичка, пък и е от мен!


Creative Commons License Правила и съвети за препечатване от Неуютния блог


4 коментара :

  1. абе колко посещения от Свежо ти донесе това "блог на деня"? Щото аз като бях само 8 души се изъгаха - вероятно от гадното разположение на линка на блог на деня в Свежо

    ОтговорИзтриване
  2. Повече от осем бяха, не съм ги броила. Предполагам, че причината само осем "балъци" да са кликнали на блога ти е, че всички останали са (сме) го чели ;-). Аз не съм толкоз популярна, ама не се и опитвам.

    ОтговорИзтриване