Ретроспекция

Благодаря ви, че сте с Неуютен блог и във Facebook:

Благодаря ви, че не ме следите, а ме следвате:

Благодаря ви, че сте моето отбрано общество:

17.01.2011 г.

Изродчето [alphanumeric]


Това мило наглед изродче, ознаменувало началото на годината, се оказа загадката на 2011. За последен път беше локализирано в джоба на едно черно яке. Бродя из алфанумеричната вселена - сред букви, цифри и препинателни знаци, по улици, подлези, градски транспорт, взирам се във всеки силует, но изродчето като че е потънало вдън земя. В болниците и моргите го нямало, казват от полицията. Днес става точно една седмица, откакто го няма.

Ако знаете къде е изродчето, моля, дайте знак. Дискретността е гарантирана. Искам само да получа доказателство, че е добре. Може и анонимно.

P.S. Още за приключенията на изродчето.


Creative Commons License Правила и съвети за препечатване от Неуютния блог


6 коментара :

  1. неме търсете.аз съм там някъде...
    http://www.youtube.com/watch?v=mVQpfoqsY8Q

    ОтговорИзтриване
  2. Между другото изображението, което трябва да е най-отгоре в поста не се вижда и по тази причина (поне аз) не схващам за какво става дума в самата публикация.

    ОтговорИзтриване
  3. Krijs, оправих изображението, но предполагам, че пак няма да можеш да схванеш. Надявам се обаче да се намери някой, който може да схване, и да се свърже с мен.

    ОтговорИзтриване
  4. Аз, аз го видях! Беше в Народния, гледа "На дъното". Каза, че пиесата не е същата без Наум Шопов - вярно е, не е същата.

    Освен това помоли да предам много поздрави на Баш Майстора. Онзи от Пловдив, нали знаете.. Каза също, че София не за първи път наблюдава победния ход на бесния провинциализъм към столицата - този филм ние сме го гледали много пъти. И все едно и също, една и съща простотия ... По добре човек да отиде на театър, в Народния.

    Анонимно, понеже така е прието.

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря за коментара, но се надявам да осъзнавате нуждата от доказателство. Например - какво е вечеряло изродчето у нас вечерта, преди да изчезне? Или какъв подарък получи за Нова година? Може и нещо друго, което да ме убеди, че скъпото ми изродче е добре. Защото, сещате се, някой може да ме праща за зелен хайвер.

    ОтговорИзтриване