Ретроспекция

Благодаря ви, че сте с Неуютен блог и във Facebook:

Благодаря ви, че не ме следите, а ме следвате:

Благодаря ви, че сте моето отбрано общество:

18.10.2007 г.

Банери за кампанията на Мартин

Прочетох последния пост на Мартин и реших да допринеса за кампанията, каквото мога. Ако само блогърите гласуваха, Мартин щеше да спечели изборите. Проблемът е как са се привлекат тези, които не четат блогове... Кампанията има доста големи пропуски, омръзна ми да гледам непрекъснато как Жечка Сланинкова пее, а Мартин почти не го виждаме. Бих казала и повече, но съм много уморена точно сега...

Както и да е, смятам, че би било добре на сайта на кампанията да има html кодове за банери, които феновете на Мартин да копираме в блоговете си. Понеже обаче такива няма, аз ги направих и бих желала да ги предоставя на всички, които биха сложили банер в блога или сайта си, но не знаят как (или просто не им се занимава да го правят). Извинявам се за дребния шрифт, но по някаква причина иначе не се побираха на страницата, а и без това, ако ги копирате, няма значение дали е дребно или не. Дано да ви бъдат полезни :)

<a href="http://www.obichamsofia.com/" target="_blank"> <img src="http://www.martinzaimov.com/wp-content/themes/banner_obicham.jpg"/></a>

Изглежда така:


<a href="http://www.martinzaimov.com/" target="_blank"><img width="210" src=" http://www.martinzaimov.com/wp-content/themes/cutline-3-column-split-11/images/
MartinBlogHead.jpg" height="38"/></a> (Моля, имайте предвид, че има интервал между "Martin" и "images", за да се побере кодът на страницата, така че го изтрийте, ако банерът не излиза!)


Изглежда така:



<a href="http://www.obichamsofia.com/static_page.php?tree_id=9&page_id=13" target="_blank"> <img src="http://www.obichamsofia.com/i/vote_martin_1.gif"/></a>


Изглежда така:



Creative Commons License Правила и съвети за препечатване от Неуютния блог


6 коментара :

  1. Банерите са много добре направени, направо трябва да ви хоноруват от щама на Мартин :)
    Шегата настрана, поздравления за добрия резултат!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Георги! Радвам се, че си сложил от тези банери в блога си.

    Оценявам шегата, но не го правя за пари :-). Аз съм единственият социолог, когото познавам, който живее само от преподавателската си заплата. Както е тръгнало, в скоро време ще получавам колкото една училищна чистачка :-D.

    ОтговорИзтриване
  3. :) все пак банери и кодове има и на сайта на Мартин. Виж в секция Download :)

    ОтговорИзтриване
  4. Да, Сашо, видях банерите, но със закъснение... Щях да пиша за това в следващия си пост, за който все не ми остава време. Все пак се надявам, че не вреди, че направих и тези, нали ;-)?

    ОтговорИзтриване
  5. Наистина мисля, че грешите.
    Според мен точно по въпроса за политическата подкрепа няма никакво място за притеснение; цитираното от мен с линк от 20 октомври беше просто най-близкото по дата, с което исках да Ви покажа, че няма никакво основание за притеснение тъкмо по този въпрос. Политическата подкрепа за неговата кандидатура е недвусмислено ясен и публичен факт още от първия ден.

    Не съм очаквал, че сте склонна да разглеждате датата (20 октомври) като закъсняла подкрепа, като единствена до момента публична подкрепа и т.н. Ако наистина мислите така, тогава просто сте пропуснала, или пък сте забравила цялата му досегашна кампания буквално още от откриването й.

    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  6. > Да, Сашо...

    Разбира се :)))) Даже е жестоко :)

    ОтговорИзтриване