Ретроспекция

Благодаря ви, че сте с Неуютен блог и във Facebook:

Благодаря ви, че не ме следите, а ме следвате:

Благодаря ви, че сте моето отбрано общество:

24.04.2012 г.

Отрицателната нула


Това е резултатът от автоматичното смятане на данъчната ми декларация. Добрата новина е, че имам да си взимам 0 лева и 0 стотинки, а не да ги довнасям :-).


Creative Commons License Правила и съвети за препечатване от Неуютния блог


7 коментара :

  1. И при мен това се получи :). Но не мога да си обясня, защо не се появи едно 0.00 и при "дължим данък", а държат да е неопределено и да ме стресират? :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Добрата новина е, че тази година усредняването е направено както трябва (миналите години винаги поради погрешно усредняване се получаваше, че дължа 1 стотинка).

    ОтговорИзтриване
  3. Миналата година дължах две стотинки. Чудех се дали ще получа известие да си ги платя и дали ще ми се наложи да внеса 3 лева такса за тази цел, ама се размина.

    ОтговорИзтриване
  4. Светла, тази година добрият чичко от НАП промени закона и сега задълженията се закръгляват на лев. А миналата година грешно си си попълнила декларацията или най-малкото не си прочела указанията, където пише, че се закръглява на 10 стотинки (10, 20 ,30 и т.н.).

    П.С.:можех да ти ги обясня и като се разминахме тази вечер пред Радисан, но се бях забързал, а и докато зацепя от къде си ми позната .....

    ОтговорИзтриване
  5. Ех, ами по-бавно да бях минала, че да беше зацепил и да ми беше дал безплатна данъчна консултация, като блогър на блогър :-))).

    ОтговорИзтриване