Ретроспекция

Благодаря ви, че сте с Неуютен блог и във Facebook:

Благодаря ви, че не ме следите, а ме следвате:

Благодаря ви, че сте моето отбрано общество:

23.08.2011 г.

Моментна онтология на идеала

Из статистиката на блога:



А аз - не.

Creative Commons License Правила и съвети за препечатване от Неуютния блог


12 коментара :

  1. Е всеки си има идеали. А някои хора обичат да подражават на властта. 

    ОтговорИзтриване
  2. Не, не, неееее. Не знаеш как ме разсмя! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Радвам се! Силно се надявах поне един човек да се разсмее :-).

    ОтговорИзтриване
  4. Ами тя, милата, се съсипа да си сменя прическата (предполагам по вина на PR-ите си), а с последната беше като изберете-спортна-топка в главата. Скоро не съм гледала телевизия, но предполагам, че не прогресира особено.
    Държа да отбележа факт, който нямаше как да не ми направи впечатление - с годините става по-руса. По пример на Хилари Клинтън и Пронцеса Ди, вероятно. На принципа -  колкото по-руса -толкова по-известна - картинка.

    ОтговорИзтриване
  5. Оправи се, благодаря.

    Между другото, държа да отбележа, че като казвам, че не искам да приличам на Фандъкова, нямам предвид външността й. Не ме интересува косата й, интересува ме да не се крие зад зам.-кметовете си, когато допуска погазване на човешките права в центъра на София и, ако обича, да не ми забранява да влизам във фонтани. Такива неща...

    ОтговорИзтриване
  6. О, това ми се струва, е ясно на всички ни. ;)
    Честно казано, хич нямаше да ми пука как изглежда, ако си вършеше работата. :/

    ОтговорИзтриване
  7. уважаеми дами, дали бихте дали крайно злобните си експертни оценки за прическата на кмета, ако знаехте, че тя се пребори с рака и това са последици от лечението. Вероятно бихте, поради онтологичните ви нужди и високи естетически критерии. Жалко за вас.

    ОтговорИзтриване
  8. Уважаеми Пенчо Кузмов, моля, прочетете двата коментара преди Вашия, преди да преценявате прическата на кмета ли е проблемът, или други неща. Аз не помня да съм споменавала прическа. Не търсете нещо там, където го няма.

    ОтговорИзтриване
  9. Не намирам за нужно да се оправдавам, че съм коментирала прическата на кмета на София, нека тя също се чувства свободна да коментира моята.
    Не намирам за нужно също така и да коментирам състоянието на София - само "разкрасяването" на Южен парк ми се струва достатъчно нелеп фарс.
    Мога само да пожелая на Йорданка Фандъкова много здраве и още повече мъдрост.

    ОтговорИзтриване