Ретроспекция

Благодаря ви, че сте с Неуютен блог и във Facebook:

Благодаря ви, че не ме следите, а ме следвате:

Благодаря ви, че сте моето отбрано общество:

2.04.2010 г.

Предпразнични импресии


Един човек вчера не ми пожела "Весели празници" на изпроводяк. Стана ми много мило и все пак му пожелах "весели празници", защото преди това  същия ден ми се беше наложило да го кажа много пъти. Какъв съм конформист. Или беше от инерцията?

Британски учени доказаха, че Христос се е жертвал на кръста в името на великденските зайци. И най-вече на шоколадовите от тях.

След малко излизам по магазините да търся боядисани яйца - хем роднините да са доволни, хем да си спестя принудителния творчески напън.


Правила и съвети за препечатване от Неуютния блог

 

Creative Commons License Правила и съвети за препечатване от Неуютния блог


10 коментара :

  1. Весели празници!
    Моля те, ако намериш някъде боядисани яйца, сподели от къде да си купя и аз. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Весели празници и на теб! В "Пикадили" имаше боядисани яйца, ама реших, че са прекалено скъпи - 20 лева за 30 броя, така че ще боядисваме :-(. От друга страна, мисля си дали чак пък толкова не са на сметка боядисаните - докато варя яйцата, една част ще се счупят, ще загубим няколко часа да се мацаме...

    Както и да е, стиснах се, догодина ще се постарая да направя предварителен анализ на загубите и ползите. Може и до SWOT анализ да го докарам!

    ОтговорИзтриване
  3. Охо, много благодаря за информацията! Отивам да купя, в пристъп на безаналитчност :)

    ОтговорИзтриване
  4. Приятно купуване (и най-вече - приятно отбиване на номера)!

    Eх... освен, че се оказвам стисната, като че ставам и завистлива!

    ОтговорИзтриване
  5. И ние боядисваме.
    Мисля, че великденските яйца са от случаите, в които не трябва да търсим сметката, а удоволствието. Кеф ли ни е - правим го :)

    ОтговорИзтриване
  6. Ех, прав си - понеже ние не бяхме на кеф да боядисваме, да си ги бяхме купили, да не се бяхме стиснали...

    ОтговорИзтриване
  7. Асистент Енчева, честит празник! Аз на Великден му харесвам само символите. Харесва ми да боядисвам яйца, да се цапам с боята и т.н., но без да влагам някакъв религиозен смисъл. Вчера доста си поиграх и сътворих нещицата от снимките (без котето :)) Поздравът е и за вас! :) http://slynchogled.blog.bg/izkustvo/2010/04/04/chestit-velikden.523038

    Поли Илиева

    ОтговорИзтриване
  8. Поли, привет, благодаря за коментара! И аз обичам да цапам с боички, но когато имам вдъхновение, а не поради някаква социална принуда. Една моя позната например боядисала яйца за Коледа и ги раздавала на хората :-).

    А блогът твой ли е?

    ОтговорИзтриване
  9. И аз съм така със вдъхновението :) Но вчера имах в излишък :) Иначе "блогът" е мой, но блог е силно казано :) Просто понякога качвам разни нещица, които пиша или снимам... Но напоследък доста рядко :)

    Поли

    ОтговорИзтриване
  10. Е, хубаво е, че го има, все пак - макар и рядко :-)!

    Поздрави, Поли!

    ОтговорИзтриване