Ретроспекция

Благодаря ви, че сте с Неуютен блог и във Facebook:

Благодаря ви, че не ме следите, а ме следвате:

Благодаря ви, че сте моето отбрано общество:

9.01.2009 г.

сайт с Linux документация


Аз съм потребител на линукс, който обаче от линукс много не разбира. Признавам си го без бой, и то не за първи път. Когато с Крис решихме да минем на линукс, първият човек, който се отзова с желание да помогне във форума на http://linux-bg.org/, беше Светослав. Оказа се добро приятелче. От блога на Бого наскоро стингах до информацията, че същият Светослав се е захванал с благородната задача (линкът нещо не се отваря, дано да е временно) да инсталира безплатно линукс по домовете в Ботевград.

Преди няколко дена Светослав ми каза, че прави сайт, който съдържа различна линукс документация. Пак казвам, не разбирам много, но има и разни простички неща за леймъри като мене. Дори и видео. Има и неща, които не разбирам, значи вероятно може да послужи и на по-напреднали от мен.

Надявам се някой от читателите на блога ми да намери сайта за полезен :-).

Update. За чудещите се - да, Светослав Чуков имам предвид.

Creative Commons License Правила и съвети за препечатване от Неуютния блог


4 коментара :

  1. Светла, абе стига с тоя Линукс!
    То финландското момче много хубава работа свърши, ама хората предпочитат утъпканото русло и ... да псуват Бил. Като мен, всеки ден :-))). Питай околните! :-)))

    Виж, ако беше пуснала тема за процесори или видеокарти, не само аз щях да съм тук всяка минута, ами щеше да има огромна тълпа. А сега - само аз пак тук, като шопа в трамвая.

    _____
    Що не пуснеш мнение за концерта на баба Лили в Олимпия? Аз от снощи се късам да пиша по въпроса в 3-4 форума. Класически хард рок динозавър съм, знаеш - но и баба Лили обичам. Дано не вземеш да ми се подиграваш!

    ОтговорИзтриване
  2. Постингът беше предназначен за хора, които се интересуват от линукс, и някои от тях го разпространиха по разни форуми.

    Приятно слушане на баба Лили, ама без мен. Ние с Лили сме взаимоизключващи се.

    ОтговорИзтриване
  3. И аз се интересувам от Линукс, засега само принципно. Предполагам, че използвате Open Office. Много по-добър е от аналога! Личен опит! Сериозно доказателство (устно - при поискване)!
    Кво да се чудим? Sun Microsystems. Сериозното си е сериозно. И хубавото хубаво.

    ОтговорИзтриване
  4. Open Office, разбира се. Супер е, пък и не трябва да търся допълнителен софтуер, за да правя документи на .pdf.

    ОтговорИзтриване